Top menü

#azEnNoiessegem kampány keretében keressük azokat a nőket, akik kiállnak a szépségük, az egyéniségük és a stílusuk mellett. Akik személyes fotóikkal, rövid történeteikkel vagy épp videó üzeneteikkel szívesen inspirálnak másokat.

Mire gondolunk?

Nagyon szeretitek és folyamatosan kéritek tőlünk a Próbafülkében, mutassuk be, hogy a nálunk vásárolt ruha hogyan illeszthető be a már meglévő ruhatárba, hogyan variálható a különböző kiegészítőkkel, miként lehet egy ruhát apró trükkökkel más-más alkalomra, munkába, színházba vagy épp esküvőre is felvenni. Ugyanaz a ruha hogyan mutat egy fiatal vagy egy idősebb, egy vékony vagy épp egy teltkarcsú hölgyön.

Szereted a Próbafülke nőies, különleges ruháit és kiegészítőit? Szívesen lennél a Próbafülke hétköznapi arca? Nem okoz gondot egy-két fotót elkészíteni magadról a parkban, ahogy reggel dolgozni indulsz, színházba vagy éppen esküvőre mész?

Olyan nők jelentkezését várjuk, akik a mindennapokban is odafigyelnek a nőies és különleges öltözködésre, a sminkre, a frizurára, a kiegészítők kiválasztására. 

Kérjük a jelentkezés során vedd figyelembe, hogy a jövőbeli együttműködés során ELSŐSORBAN Tőled várunk majd saját készítésű fotókat, heti rendszerességgel. Ezért kérjük, a beküldött képeket is nagy odafigyeléssel válaszd ki, hisz ezek alapján fogjuk eldönteni, hogy alkalmas vagy-e a feladatra. 

 

Kérjük ne profi fotós által készített képeket küldj, mi a saját fotóidat szeretnénk látni. A mindennapokban nem fog rendelkezésedre állni sminkes és fodrász, ezért ha ez egyedül nem megy, nem Te vagy a mi emberünk. A kampány neve “az én nőiességem”, ezért olyan fotókat készíts magadról és küldj el nekünk, amelyről úgy gondold, hogy másokat tudsz velük ösztönözni, inspirálni a nőies öltözködésre.


Selfie-modellt/bloggert keresünk, aki heti rendszerességel fotózza magát és pár sor kíséretében bemutatja az aznapi összeállítását.

Kinek ajánljuk ezt a lehetőséget?

Aki divatblogot vezet vagy stylistként dolgozik esetleg modellként a saját közösségi media felületedhez készítész tartalmat.


Az általunk szervezett fotózásokon is részt kell majd venned. Ezekre a fotózásokra általában hétköznap délelőtt kerül sor.

Amit kínálunk a munkádért cserébe:

Megbeszélés szerinti juttatás.
Ismertség és elismertség egy 5 éve jelenlévő márka arcaként. Lehetőség arra, hogy inspirálj és ösztönözz másokat a nőies öltözködésre, bátorítsd az önelfogadásra és nem utolsó sorban megmutasd magadat, a stílusodat.

Pályázati feltételek:
Kortól függetlenül bárki pályázhat, 38-as mérettől 52-es méretig várjuk a jelentkezésedet.

Pályázni 3 db fotó (különböző ruhában, stílusban, beállításban vagy helyszínen) elküldésével lehet. Készülhet fotó utcán, parkban vagy akár moziban is. Munkába menet, esküvő előtt, színház közben vagy nyaralás alatt. A téma szabadon választott! A rátermettséged szeretnénk látni, és azt, hogy tudsz a ruhákkal, kiegészítőkkel játszani. Mindenképpen előny, ha a nálunk vásárolt Próbafülkés ruhádban szerepelsz a fotón. Nem a gyorsaság a fontos, inkább a minőségre, a harmóniára és az összeállításokra koncentrálj (a kiegészítőkre, sminkre, frizurára és természetesen az összképpre).

Fontos, hogy tudj időre dolgozni, tartsd be a határidőket és légy csapatjátékos. Ha kérdésed van, bátran keress minket a hello@probafulke.hu email címen vagy lépj velünk kapcsolatba Facebook oldalunkon.

Jelentkezésedet a hello@probafulke.hu email címre kérjük, legkésőbb 2019. szeptember 28-ig.

Légy Te az inspiráció más nők számára!

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14