Top menü

Hol vagyunk?

Cím

Budapest 1137, Katona József utca 2/e

Két perce a Nyugatitól! A bevásárlóközpont aluljáró oldali bejáratától balra eső lépcső épp a Katona József utcára vezet. Balra a második sarkon találod a Próbafülkét. (Épp a Katona József és a Borbély utca sarkán). Ha teheted ne autóval gyere, sajnos a parkolás nehézkes a környéken.

Email: info@probafulke.hu, Telefon: 06 1 791 5645

Nyitva tartás

 

Kedves Vásárlóink!

Tekintettel a járványügyi helyzetre, egymás és magunk védelmének érdekében márc. 18-tól a Próbafülke is ideiglenes bezár. Nem tudjuk mikor lesz lehetőségünk újra kinyitni, kérjük figyeljétek az oldalainkat, tájékoztatni fogunk Benneket.

A webshop működik, rendelni tudtok: www.beautik.hu. Folyamatosan töltjük fel a termékeket, ezért érdemes időről időre visszanézni.

Személyes átvételre egyenlőre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS szállítja ki, most kicsit lassabb ütemben a megszokottnál.

Ha nem lett megfelelő a megrendelt termék mérete vissza tudjátok nekünk küldeni, de kérjük a visszaküldés címét minden esetben egyeztessük. Tudunk méretet cserélni – amennyiben rendelkezésre áll -, levásárolhatjátok másra, illetve természetesen a termék ára is visszafizetésre kerül, ha azt kéritek.

Reméljük hamar vissza tudunk állni a megszokott üzletmenetre 🙂 Addig is vigyázzatok magatokra, egymásra és maradjatok otthon <3!

Szeretettel,

a Próbafülke csapata

 

Webshop

Ha személyesen nem tudsz eljönni üzletünkbe online is rendelhetsz kínálatunkból. Látogass el a Beautik webáruházba és válogass kedvedre! Megrendelés esetén személyesen is át tudod venni a kiválasztott ruhát a Próbafülkében, így ha szükséges méretet is tudunk cserélni.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a webshop és az üzlet kínálata eltérő! 

Kínálatunk

Stílusos, nőies alkalmi ruhákat kínálunk 38-52-es méretekben. Jellemző árskála: 19.000-30.000 Ft között.

Üzletünkben kártyás fizetés is lehetséges.

Térkép

 

 

Kirakat

NYITVA VAGYUNK - hétköznap 12-19, szombaton 10-14 . webshop: www.beautik.hu