Top menü

Hepburn szatén nagyméretű alkalmi ruha

Egy csodás nő inspirálta alkalmi ruha, melyet a szatén anyag és a klasszikus, elegáns szabás tesz oly vonzóvá. (Többféle nagyméretű alkalmi ruha is kapható nálunk)

A ruhát 2 rétegű tüll alsószoknyával is fotóztuk, mely még inkább kiadja a mintázatot, az anyag tartását és redőzését. Alsószoknya külön vásárolható, 66 cm hosszúságot ajánljuk.

A ruha elöl és hátul magas nyakú, mely nagyon elegáns és klasszikus megjelenést kölcsönöz. Hátul cipzárral záródik és külön álló vékony fekete övvel karcsúsítható. A ruha készítése során nagy figyelmet fordítottak a minőségi anyag kiválasztására és felhasználására.

További plus size nagyméretű alkalmi ruhákat a Beautik webshopban is talál.

Telt hölgyek számára kínálunk 56-os méretig nőies, stílusos és elegáns ruhákat, valamint nagyméretű alkalmi ruhákat. Kínálatunk kifejezetten nőies, kerek formákra tervezték, többféle fazon, szín és minta közül válogathatsz. Legyen szó egy különleges alkalomról, esküvőről, céges buliról vagy ha épp a mindennapokban szeretnél csinosan öltözni, kolléganőink hozzáértéssel és kedves türelemmel a segítségedre lesznek, hogy megtaláld az egyéniségedhez és alakodhoz leginkább illő fazont.

A plus size kollekció webshopban is rendelhető (felhívjuk figyelmedet, hogy az üzlet és a webshop kínálata eltérő!) A nagyméretű alkalmi ruhák közül van amelyik csak személyes átvétellel rendelhető:

Beautik (www.beautik.hu) és Zaana (www.zaana.hu) plus size .

Plus size kínálatunk folyamatosan változik, ha kérdésed van kérjük küldj emailt vagy hívj minket a Próbafülkében: 06 1 791 5645.

ÍZELÍTŐ KÍNÁLATUNKBÓL, MELY NAPRÓL NAPRA VÁLTOZIK!  AZ AKTUÁLISAN ELÉRHETŐ MÉRETEKRŐL, KÍNÁLATRÓL ÉRDEKLŐDJ KÖZVETLENÜL AZ ÜZLETBEN!

, ,

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14