Top menü

Pretty woman |Vivian plus| ruha nagy méretben + gyümölcsmintás ruhák őszi alkalmakra

Gyümölcsmintás őszi alkalmi ruhák

Az “Suzanne” ruha egy nagyon izgalmas és rendkívül nőies ruha, melyet a cseresznye- és virág minta még üdébbé varázsol. A ruha/hátul magasan zárt. Nagy körszoknyás 2 zsebes, térd alá érő fazon. Kiváló minőségű, enyhén elasztikus könnyed pamutvászon anyagból készült. A ruhához tartozó, piros különálló övvel karcsúsíthatod.

Az almamintás “June” ruha elöl kerek nyakú, hátul pedig kb. hátközépig nyitott, ügyelve arra, hogy a melltartópántot pont eltakarja.

2019. szeptember 9. heti újdonságok – a készlet erejéig(!). Nem biztos, hogy tudunk utánrendelni

Vivian “pretty woman” ruha – őszi alkalmakra:

Ebben a ruhában nincs más dolgod, mint bezsebelni a bókokat! Klasszikus, nagy körszoknyás vintage stílusú ruha, barna-beige pöttyös színben. A ruha hátul cipzárral záródik. Kiváló minőségű, enyhén elasztikus pamut anyagból készült. Egész nap kellemes, kényelmes viselet. Alsószoknya külön vásárolható a ruhához, a 66 cm-es hosszúságot ajánljuk.

Dolores ruha

Légy ősszel is elegáns és nőies! Sötétkék-zöld kockás nagy körszoknyás swingruha ruha. Dekoltázst hangsúlyozó mellrész 2 gomb díszítéssel, rövid ujjakkal. A ruha hátul cipzárral záródik. Térd alá érő fazon.

2019. szeptember 9. heti újdonságok – a készlet erejéig(!). Nem biztos, hogy tudunk utánrendelni

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14