Top menü

Pöttyös, csíkos ruhák nem csak alkalmakra

Csíkos és pöttyös ruháinkat hétköznapi viseletnek is ajánljuk, de egy alsószoknyával és kiegészítőkkel különleges alkalmi ruha varázsolható belőlük.

A tengerészkék-fehér csíkos Lucille swing ruhánk elengedhetetlen tartozéka minden pin-up lány ruhásszekrényének! A lefelé bővülő, A-vonalú darab tökéletes választás az igazán fülledt napokra, hisz a kánikulában egy ilyen lenge darabban nem lesz melegünk. A romantikus nyári esték alapdarabja lehet ez a ruha, mely a dekolázst kiemeli, a derekat karcsúsítja, a problémás részeket pedig álcázza. Zsebes fazon, melyek imádnivaló nyomott mintás pamut anyagból készülek.

 

Freya ruhánk egy dekoltázst kiemelő fazon, a húzott átlapolós mellrésznek köszönhetően mellben erősebb hölgyeknek is bátran ajánljuk! A gumírozott derékrész alkalmazkodik a derékbőséghez, miközben tökéletes sziluettet biztosít viselőjének. Ez az a fazon ami mérettől függetlenül mindenkinek jól áll! A ruha könnyedséget, eleganciát, a kék alapon halványlila pöttyök pedig játékosságot sugároz. A bélésnek köszönhetően a ruha nagyon szép tartást kap, de megőrizve annak a lágyságát. További nagyméretű alkalmi ruhák elérhetők nálunk. Látogass el hozzánk!

Tájékoztatásul: 2019. július elején érkeztek a ruhák, van amelyből méretenként csak egy darab

, , ,

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14