Top menü

Ruha plus size méretben? Naná!

Kriszta, plus size model

Sok kerekded esetleg nagy méretű hölgy kerüli a ruhákat. Ahogy Kriszta a plus size model fogalmaz: “a szoknyákat messze elkerültem a nagy fenekem és vastag combjaim miatt.” Majd egy fotózáson modellként “munkaköri kötelsség miatt” muszáj volt felvenni és rájött, hogy mekkorát tévedett. Önmaga is látta, hogy nagyon jól állnak neki a ruhák és nagyon megtetszem magamnak így.

Kriszta tovább mesél: “Amikor kislány voltam nagyon tetszettek a pörgős szoknyák, a kosztümös filmek ruhái. Ahogy nőttem ezekből kinőttem. Úgy voltam vele, hogy azok a ruhák nekem nem állnak jól, hiszen nagyobb vagyok az átlagnál. A gimis éveimet farmerben és leginkább bő cuccokban töltöttem. Kár volt.  Amikor egy szépségverseny összehozott a Beautikkal még nem gondoltam, hogy ennyire megváltozik a véleményem és a stílusom.”

Jackson ruha 

Klasszikus, fekete-fehér tyúklábmintás, nagy körszoknyás ruha. A ruhát a fekete plüss gallér teszi még elegánsabbá. 3/4-es ujjhossz, térd alá érő fazon. A ruha tartozéka a fekete vékony bársony öv.

Tipp: a kiegészítők színe is legyen fekete-fehér, így nagyon elegáns lesz a megjelenésed, esetleg piros kiegészítőkkel párosítsd.

,

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14