Top menü

Tavaszi alkalmi ruhák különleges mintákkal

Tea dress tavaszi alkalmi ruha

Tea dress ruhánk egy kifinomult és nagyon elegáns virágmintás vintage stílusú tavaszi alkalmi ruha. Kiváló, minőségű enyhén elasztikus pamutvászon anyagból készült, elegáns, de nagyon kényelmes viselet. A ruha anyagából készült és hozzávarrott vastag övvel karcsúsítható. Ujjatlan, térdig érő fazon. A ruhához külön alsószoknya is vásárolható. Ehhez a ruhához az 51 cm-es hosszúságot ajánljuk. Webshopon itt rendelhető

Hepburn  virágmintás ruha – tavaszi alkalmakra

Ez az a stílus, ami mindenkinek jól áll! Nem csak kívülről öltöztet, hanem teljesen megváltozol, amikor viseled.

Játékos, szexi, egyedi és merész ez az 50’-es éveket idéző „Audrey Hepburn-stílusú” ruha.  A ruha elöl és hátul magas nyakú, mely nagyon elegáns és klasszikus megjelenést kölcsönöz. Hátul cipzárral záródik és külön álló vékony  övvel karcsúsítható. Kiváló minőség enyhén elasztikus pamutvászon anyagból készült.

Hordhatod önmagában vagy alsószoknyával alkalmi viseletként, mely még elegánsabbá teszi a nagy szoknyarészt.  A 66 cm-es hosszúságot ajánljuk a ruhához.  Webshopon itt rendelhető

Susie cranberry és tropical tavaszi plus size ruha

Rendkívül nőies és elegáns, üde, izgalmas színvilágú, A-vonalú alkalmi ruha, mely kifejezetten plus size, telt nők vonalaira készült.

Az ’50-es évek stílusára jellemző nagy körszoknyás fazon, melytől igazán stílusos és nagyon nőies lesz a megjelenés. Rövid ujjú, térd alá érő fazon. Webshopon cranberry itt  a tropical ruha itt rendelhető.

Tüll alsószoknyák

Több féle színben, méretben (36-52) és 3 féle hosszúságban. Az alsószoknyák webshopon itt rendelhetők.

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14