Top menü

Vintage stílusú, A-vonalú, rövid menyasszonyi ruhák

A menyasszonyi ruhákat kivezetjük a kínálatból, ezért minden készleten lévő menyasszonyi ruha 
20% kedvezménnyel vásárolható meg.
 
Ha megtetszik valamelyik ruha csapj le rá, utánrendelésre sajnos már nincs lehetőség.

 

Ha valami másra vágysz… a letisztult, klasszikus stílus kedvelőinek kínáljuk vintage stílusú, A-vonalú, rövid (Tea Length hosszúságú) rendkívül nőies esküvői ruháinkat 36-os mérettől. Válogass különleges kollekciónk darabjai között!

Néhány fontos tudnivaló, mielőtt ellátogatnál hozzánk:

– Ha esküvői ruhát szeretnél próbálni sem kell időpontot kérned, de mivel kínálatunk folyamatosan változik és minden méretből 1-1 db elérhető, ezért kínálatunkról érdemes próba előtt érdeklődi.

– Barátnődet, családtagodat is szívesen látjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy kis üzlet vagyunk és mivel nem szükséges előre bejelentkezni hozzánk, más vevők is tartózkodhatnak az üzletben. Neked is nagyobb segítség, ha csak 1-2 olyan személy kísér el, akinek megbízol a véleményében és tényleg segítségedre lehet a választásban.

– Tudjuk, hogy a tökéletes ruha megtalálása időbe telik, ezért ha kényelmesen, nyugodt körülmények között szeretnél próbálni javasoljuk, hogy hétköznap látogass el hozzánk. Kora délutáni időpontot javasolunk, ha meg tudod oldani. A hétvége mindig nagyon zsúfolt, ha van rá lehetőséged kerüld a szombati napot, így mi is nagyobb figyelmet tudunk rád fordítani.

A próbához kérjük viselj jól tartó melltartót, mert egy rosszul megválasztott fehérnemű még a legtökéletesebb ruhát is el tudja rontani. Azt tanácsoljuk, hogy a próbára testszínű fehérneműben érkezz, így lesz majd igazán esztétikus rajtad a kiválasztott ruha.

– A menyasszonyi ruhák zöme fehér, és tört fehér. Különleges anyagokból készülnek, így különleges bánásmódot is igényelnek. A ruhák épségének megóvása érdekében kérjük ne viselj sminket, alapozó és rúzs nélkül érkezz. A ruhákat felülről tudjuk rád adni, így te sem érzed majd kényelmetlenül magad, ha nem kell folyton a sminkedre és a fehér ruha távolságtartására ügyelned. Te sem örülnél, ha koszos ruhát kellene próbálnod…

– A Próbafülkében kölcsönzésre nincs lehetőség, megvásárolni tudod a ruhákat. Átalakítással, igazítással sem foglalkozunk, de tudunk ajánlani kifejezetten menyasszonyi ruha átalakításával foglalkozó megbízható, tapasztalt varrónőt.

– Üzletünkben kártyával is tudsz fizetni.

– A döntésnél vedd figyelembe, hogy a menyasszonyi ruhákból is, mint a Próbafülkében kapható többi ruhából is általában méretenként 1-1 db kapható, nem biztos hogy tudjuk pótolni őket. 1-2 fazonnál lehetséges csak az utánrendelés.

– A menyasszonyi ruhák felpróbáláshoz kérd kollégáink segítségét az üzletben.

– Az aktuálisan elérhető méretekről, árakról és részletekről kérjük érdeklődj üzenetben a hello@probafulke.hu címen

– Menyecske ruha kínáltunkat is megtekintheted >> itt << .

Várunk szeretettel!

a Próbafülke csapata