Top menü

Fizetési és szállítási információk

A megrendelt termékek árát és a kiszállítás díját több módon kiegyenlítheted.

  • átutalással
  • bármelyik K&H bankfiókban a számlánkra történő befizetéssel
  • utánvéttel (készpénzzel a futárnak)

Banki adataink: Pal&Simon Kft.

Számlaszám: K&H bank – 10401804-50526553-75761007

Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzéshez írd be a megrendelés azonosítóját. Szállítás Budapestre és vidékre egyaránt kérhető.
Szállítási címként szerepelhet a lakás, munkahely vagy akár helyi Posta címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható.
A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol nagy valószínűséggel tartózkodsz a szállítás várható időpontjában.

Fontos: Kérjük, hogy a regisztrációnál munkaidőben /08.00-17.00 óra között/ elérhető kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedj megadni.
Külföldi rendelés esetén, kérjük e-mail-ben vedd fel velünk a kapcsolatot. Külföldre postai úton tudjuk vállalni a csomag küldését, a postai díj a mindenkori postai díjszabásnak felel meg. A leadott rendelés után kiszámoljuk a postai díjat és e-mail-ben közöljük a teljes összeget (termék ára+postai díj). A termék és a postai díj összegét csak átutalással lehet kiegyenlíteni, az összeg megérkezése után küldjük a rendelést. A szállítási határidő ebben az esetben: 1-2 hét.

A szállítás díja

  • Személyes átvétel – Próbafülke, Budapest XIII. kerület, Katona József utca 2/e web: www.probafulke.hu
  • Házhoz szállítás futárszolgálattal – fizetés előre utalással – INGYENES
  • Házhoz szállítás futárszolgálattal – fizetés utánvéttel – 400 Ft
  • Postán marad – fizetés előre utalással vagy utánvéttel – INGYENES
  • Átvétel Mol Posta Pontban – fizetés előre utalással vagy utánvéttel – INGYENES

Minden további csere esetén a kiszállítás díja egységesen 990 Ft (utánvét és előre utalás esetében is).

Szállítási határidő

Mivel választékunk rendkívül nagy és több forrásból is származik, az egyes termékek várható szállítási ideje eltérő lehet. A raktárunkban levő termékek szállítási határideje 1-3 munkanap. Amennyiben a gyártótól, készítőtől kell megrendelnünk a terméket, a várható szállítási határidő 2-3 hét. Ha bármilyen okból a szállítás hosszabb időt igényel, ebben az esetben e-mailben vagy telefonon egyeztetjük Veled, hogy a hosszabb megrendelési idő ellenére is fenntartod-e a megrendelést.
Amint a rendelésed átadjuk a futárnak e-mailben értesítünk, valamint a megrendelésekor kapott visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva Te is figyelemmel kísérheted megrendelésed állapotát.

Szállítás

Csomagjainkat az MPL, a Magyar Posta Logisztikai üzletága szállítja az egész ország területén. A szállítási idő általában 2-3 munkanap.

A csomag feladását követően egy SMS-ben vagy emailben megkapod a kísérőokirat-számot. Ezzel tudod csomagodat nyomon követni a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon.

A csomag kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik. Ezért kérjük, olyan címet adj meg, ahol ebben az időpontban a csomag kézbesítésére lehetőség van.

Amennyiben nem tartózkodsz a megadott címen, a postai alkalmazott értesítést hagy a csomag újabb kiszállítási időpontjáról. Ha a következő alkalommal sem sikerül a kézbesítés, akkor a postai értesítésen szereplő postán veheted át a küldeményedet, ahol a csomagot 10 munkanapig tárolják.

Amennyiben 10 napig sem kerül átvételre a küldemény, az MPL visszaküldi a csomagot nekünk. Ebben az esetben a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

A kézbesítést “postán marad” módon vagy “MOL Posta Pontba”  is kérheted, így akkor veszed át az árut, amikor Neked megfelel.

Amennyiben Postán szeretnéd átvenni a terméket, itt tudod kikeresni a számodra legközelebbit:

http://posta.hu/ugyfelszolgalat/postakereso

Kérheted “MOL Posta Pontba” is a csomagot. Az elérhető MOL kutak listáját itt találod:

http://www.mol.hu/hu/autozzon_velunk/aktualis_ajanlataink/postapont/

Kérjük, bármelyik átvételi lehetőséget is választod a fentiek közül, a pontos címet a megjegyzés rovatba tüntesd fel!

IDEIGLENES NYITVA TARTÁS H-K: ZÁRVA Sze-P: 12-19 Szo.: 10-14